Pentu meiltä?Jos olet kiinnostunut pennuista minut tavoittaa parhaiten sähköpostin tai Facebookin kautta (Hanna-Kaisa Ahonen tai sivulta FI GlitterPaws). Laita siis rohkeasti viestiä! Jos en vastaa muutaman päivän sisään -  laita uusi viesti, sillä ensimmäinen on voinut hukkua muiden viestien sekaan. 

Ensimmäisessä yhteydenotossa olisi jo hyvä kertoa jotain itsestäsi ja siitä, millainen koti kissalle olisi tarjolla. Pelkällä viestillä pentua ei voi varata. Lopullinen pennun varaaminen onnistuu vasta sen jälkeen, kun olemme tavanneet kasvotusten ja olet nähnyt pennun. Haluan siis mielellään, että tulet katsomaan pentua meille tänne Säyneisiin. 

Kissat ovat vain sisäkissoja ja niiden mahdollinen ulkoilu tapahtuu valvotusti ulkotarhassa tai valjaissa.

 

Pennut luovutetaan uusiin koteihin:

* vähintään 14 viikon ikäisinä
* kissaliittoon rekisteröityinä (FIFE)
* eläinlääkärin tarkastamina
* mikrosirutettuina
* rokottuina ja madotettuina
* erilaiseen käsittelyyn tottuneina ja pilalle hemmoteltuina
* toisiin kissoihin, ihmisiin ja pieniin lapsiin tottuneina

Pentuja luovutetaan ainoastaan rakastaviin, vastuullisiin sekä pysyviin koteihin. Haluaisin mielelläni kuulla kissan kuulumisia myös uuteen kotiin muuttamisen jälkeen. Jos kiinnostut jossain vaiheessa kissanäyttelyistä minulta saa vinkkejä, kädestä pitäen opastusta ja tukea harrastuksen alussa.  

Tehtyäsi lopullisen päätöksen pennun ottamisesta perimme sinulta varausmaksun. Maksu on takaus siitä, että pentu on varattu sinulle ja me tiedämme että pentu on löytänyt kodin. Ostajan peruessa kaupan jää varausmaksu kasvattajalle. Jos kauppa perutaan myyjän puolelta, koko varausmaksu palautetaan. 

Pennun mukana sinulle tulee pentupaketti, jossa on mukana mm. kirjalliset hoito-ohjeet, ruokaa ja leluja. Voit tukeutua kasvattajaan kaikissa asioissa koko kissan elämän ajan. Jos joudut etsimään kissalle jostain syystä myöhemmin uutta kotia, otathan ensimäisenä yhteyttä kasvattajaan. Haluan auttaa uuden kodin etsinnässä sillä en halua kasvattejani ns. kiertoon kodista toiseen. 


1 kuvassa Taavi 4 kk ikäisenä
2 kuvassa Minni 4,5 kk ikäisenä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti